grafikai munkák

logó- és arculat kialakítása
hirdetések, kiadványok,
csomagolások tervezése
weboldal és online megjelenés
dekoráció tervezés

Ezt sokaknak felesleges kifejteni, de nagyvonalakban talán mégis: az egyszerű névjegykártya, vagy cég logótervezéstől a komplett arculati kézikönyv kialakításon keresztül, prospektusok, hirdetések, szórólapok, dekorációk, berendezések, csomagolások, helyi megjelenések tervezése.
Nehéz lenne felsorolni, miket is terveztünk az elmúlt 25 évben, talán a legjobb megfogalmazás rá: mindent, még azt is, amit el se tudna képzelni! Csapatunk az élet szinte minden elképzelhető területén dolgozott már, és mindenhol igyekeztünk Megrendelőink igényeinek megfelelni, alkalmazkodni az elképzelésekhez, de mindig szem előtt tartva a gazdaságosság elvét, azaz olyat találjunk ki, ami megfizethető is.

Referenciáinkat külön oldalon foglaltuk össze, de amennyiben csak a grafikai munkáinkra kíváncsi, a bal oldali gombra kattintva válogatva tekintheti meg az utóbbi idők munkáit.

Amennyiben elnyerte tetszését bármelyik munkánk, a jobb oldali gombra kattintva online ajánlatkérő rendszerünk segítségével pontosítsa grafikai igényeit és a lehető leghamarabb visszajelzünk Önnek!

nyomdai munkák

névjegy, levélpapír, boríték,
szórólap, prospektus, dosszié,
plakát, matrica, cimkekészítés,
póló és textilnyomtatás
reklámajándékok

Munkáink hagyományos ofszet-, szita- és flexo-, valamint digitális technológiával készülnek. Mindig a megrendeléshez alkalmazkodva, a legoptimálisabb megoldást javasoljuk, ezáltal Megrendelőink a kívánalmaiknak megfelelő termékeket kapják, Talán nem véletlenül térnek vissza hozzánk hosszú évek óta.
A hagyományos ofszet nyomdai technológiát elsősorban nagyobb példányszámú, vagy terjedelmű anyagok elkészítéséhez használjuk. Csomagolások, cimkék készítésénél leginkább a flexo nyomtatást alkalmazzuk. Szita technológiával készülnek a pólók, exkluzív névjegyek és hasonló minőségi öntapadó termékek. A tamponozást a különböző ajándéktárgyak emblémázásához használjuk. Ezeken kívül gravírozás, lézer kivágás is megjelenik egyedi munkáinknál.


Referenciáinkat külön oldalon foglaltuk össze, de amennyiben csak a nyomdai munkáinkra kíváncsi, a bal oldali gombra kattintva válogatva tekintheti meg az utóbbi idők munkáit.

Amennyiben elnyerte tetszését bármelyik munkánk, a jobb oldali gombra kattintva online ajánlatkérő rendszerünk segítségével pontosítsa nyomdai igényeit és a lehető leghamarabb visszajelzünk Önnek!

dekorációs munkák
zászló, ponyva, tábla készítése
autó és üzlethelység dekorálása
kiállítás, rendezvény dekoráció
promóciós ajándék, szóróanyag
egyéb dekoráció

...sok mindent jelenthet. Miben is tudunk segíteni Önnek? Autó- és üzletdekorációk, plakátok, poszterek, tapéták irodájába, vagy otthonába, display-ek, RollUp-ok, POS anyagok, bútorok, mintafalak, világító táblák, feszített festővászon, gravírozott- és habdekorációk, egyedi belsőépítészeti megoldások.
Dekorációink elsősorban a legfejlettebb digitális technológiával készülnek, kiegészülve a régi, jól bevált megoldásokkal. Belsőépítészeti megoldásaink az ötlettől a kivitelezésig magukban foglalják a bútorok és a kiegészítő elemek gyártását is. Ezek mellett üzletdekorációk kül- és beltéren, plakátok és poszterek, egyedi display-ek, tartók, tárolók, feliratok, céglogók tervezése és gyártása, tapéták, plakátok nyomtatása a fő profilunk.

Referenciáinkat külön oldalon foglaltuk össze, de amennyiben csak a dekorációs munkáinkra kíváncsi, a bal oldali gombra kattintva válogatva tekintheti meg az utóbbi idők munkáit.

Amennyiben elnyerte tetszését bármelyik munkánk, a jobb oldali gombra kattintva online ajánlatkérő rendszerünk segítségével pontosítsa dekorációs igényeit és a lehető leghamarabb visszajelzünk Önnek!